Hoe ik werk – Wat het kost

drawonphoto_1482345611052

Banksessies

Middels een twee gesprek op de bank in mijn praktijkruimte (of op locatie), wordt je bewustzijn via de ‘mind’ aangeraakt. Je krijgt inzicht in eigen patronen en gaat steeds beter herkennen hoe je de dingen doet en begrijpen waarom je ze eigenlijk steeds zo doet.

Daarnaast wordt ook de opgeslagen  informatie in het fysieke geheugen van het lichaam bekeken. Hoe reageert je lijf op bepaalde prikkels en wat zegt dit over jou?  Door middel van een haptonomische oefening of aanraking, wordt het contact met je gevoelswereld gemaakt, gestimuleerd en hersteld.

Om alles wat tijdens de sessie is aangeraakt in beweging te zetten of juist op de goede plek te verankeren in het eigen systeem,  rond ik een sessie af  met een energetische behandeling op de behandelbank.

Kleren mogen aanblijven, enkel de schoenen uit graag!

Lezing met workshop

Hierin zoom ik in op een bepaald onderwerp. Vanuit verschillende invalshoeken benaderen we dit thema en gaan daarmee vervolgens samen op verkenning uit aan de hand van een simpele oefening, opdracht of interactie.

Zo kan je als toehoorder meteen ervaren hoe iets voor jou werkt in de praktijk en daarmee een link naar jezelf en de ander maken. Hierbij is na afloop ruimte voor persoonlijke vragen.

Training

Een training omvat een korte of langer lopende reeks aan bijeenkomsten in groepsverband, waarin ik aan de slag ga met bewust wording.

De doelstelling is bewustwording van eigen gedrag, positie inname binnen de groepsdynamiek vanuit de rol die je gewend bent hierin deels onbewust, te kiezen, te vervullen of toebedeeld te krijgen.

Ben je een leider, een angsthaas, een pleaser, een zorger, een tegenbeweger, een volger, een muurbloempje of juist een haantje de voorste? Wat zijn de kwaliteiten die achter elk van deze ‘rollen’schuilgaan en wat levert deze  positie binnen de groep jou op? Wat gebeurt er als je iets anders inzet en wat zou dit je kunnen brengen? handel je voornamelijk vanuit overlevingsstrategie, of ben je vrij om in ieder moment vanuit je kwaliteiten en passie te zijn wie je bent?

Tijdens deze trainingen maak ik ook gebruik van theater spel-oefeningen, werk ik met haptonomische inzichten in de groepsdynamica en pak ik tevens een stukje kennisoverdracht mee, van hoe de verschillende energieeen werken.

De trainingen geven je een mogelijkheid om in een relatief veilige omgeving eens iets heel anders te proberen dan dat je gewend bent en te ervaren wat dit met jou en de ander doet.

logo-willemijn

Wat het kost

drawonphoto_1482345115378

Prijzen zijn onder voorbehoud en exclusief evt. reiskosten.

-Individuele banksessie a 1,5 uur: 50,-

-Lezing/ Workshop: v.a. 10,- p.p

-Training: Afhankelijk van groepsgrootte, locatie en duur.

logo-willemijn