62 RELATIVITEITSTHEORIE

relativiteit

-Vorige week deelde iemand mij in alle serieusheid mede dat ik weigerde naar mezelf te willen kijken, vanmorgen vertelde iemand mij aan de telefoon, dat ik altijd zo bezig was met het uitpluizen van mezelf en mijn patroontjes.

-Toen ik vorige maand in een cafétje een liedje speelde, bekroop mij het gevoel van een totaal falen, terwijl ik van de week nog per e-mail benaderd werd, of ik alsjeblieft wilde komen spelen op zijn feestje, omdat hij zo van mijn muziek had genoten in dat betreffenden cafétje.

-Terugkijkend op mijn kindertijd vind ik, dat mijn moeder het ons veel te vaak zelf maar wat liet uitzoeken. Terugkijkend op mijn kindertijd werd ik misschien wel wat aan mijn lot over gelaten, maar heb een hele hoop dingen daardoor lekker zelf kunnen uitzoeken.

-Vorige week donderdag om tien voor zes in de avond, werd ik omhelsd door mijn dochters, omdat ik had toegestemd om vanavond Sushi te bestellen voor het avondmaal. Nog geen tien minuten na de bezorging van het eten, had ik twee boze dames aan de tafel, die mij verweten dat er helemaal nooit iets lekkers voor hun te eten was! (ze vonden het niet lekker)

-Vanmorgen schreef ik in minder dan een half uurtje tijd mijn dagelijkse bespiegeling en ik was tevreden. Gisteren zat ik er de hele dag een beetje over te typen en te tobben en vind ik hem middelmatig… Moet ik dan meer mijn best doen om niet zo mijn best te doen misschien?

-Zojuist vertelde een uitgever mij, dat mijn verhalen wat korter moesten om interessant te kunnen worden, terwijl ik eergisteren door een andere uitgever werd aangemoedigd, mijn verhalen wat langer te maken.

-Wanneer ik met Jan schaak, dan kan ik het best aardig, maar schaak ik tegen Piet, dan kan ik het niet!

-Mijn tweeling lijkt, volgens sommigen, als twee druppels water op elkaar, terwijl ze twee-eiig zijn. Ja, dat zei ik toch: 2 druppels, 2 eieren! ow ehhh…

-Er is altijd wel iemand S&J$ES dan ik ben, maar er is ook altijd wel iemand SXJ&O$ dan ik ben. En dat terwijl HGTRF dondersgoed weet, dat ik eigenlijk op donderdag middag, normaal gesproken helemaal nooit HGTYU!

-Wanneer u naar links kijkt, ziet u rechts niet wat onder zou kunnen zijn, van bovenaf gezien dan he…

-Als jij dan ik, mits we daar niet standaard aan voldoen wanneer het vriest.

Eigenlijk is het ook nooit goed, heeft er altijd wel iemand kritiek, weet iemand het toch weer beter dan jij, trek je aan het kortste eind, begrijp je het weer eens totaal niet… en als anderen dat niet vinden, nou, dan jij zelf maar… ZUCHT…

Wat maakt het ook allemaal nog uit…

Ja, inderdaad WAT maakt het dan eigenlijk allemaal nog uit?

Geen drol, geen reet, geen mallemoer!

In feite is het dan net zo goed altijd goed, met of zonder kritiek, weet iedereen wel wat, trekt ieder aan zijn kortste of juist langste eind en lult iedereen zijn eigen verhaaltje recht, zoals hij of zij het naar eigen interpretatie en kunnen op dat moment begrepen heeft.

 

HET IS MAAR NET HOE JE HET BEKIJKT

Hoe bekijk jij het vandaag?

BEKIJK HET MAAR!

Eén gedachte over “62 RELATIVITEITSTHEORIE”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s